יום שבת, 7 במרץ 2020

חברת סולתם מכניסה למטבח סדרת סכינים מהודרת המשלבת אסתטיקה, חדשנות, קלות וחדשנות

אחד הדברים שחייבים במטבח, ואי אפשר בלעדיו בין אם אתם בשלנים או לא, הוא סכין מטבח טובה ואיכותית, שתעשה עבורכם את עבודת החיתוך לקלה ומהירה יותר במטבח.

כבשלנית שאוהבת להיות במטבח שעות ארוכות, חשוב לי שיהיו ברשותי לפחות 3 סוגי סכינים לשימושים שונים.  מבחינתי חייבת סכין מטבח טובה ואיכותית, קלה עם אחיזה נוחה ובטיחותית, וכמה שפחות לאמץ את פרק כף היד בזמן חיתוך עופות, בשר ודגים, ותהייה תמיד חדה לחיתוך פירות וירקות ובמיוחד עגבניות. 


צלמת- גל בן זאב, מתכונים- מאיה דרין, סטיילינג- נטשה חיימוביץ
סולתם - סכין סנטוקו של חברת  Shibuya. צילום: נדיה היבא
צלמת-גלבן זאב,מתכונים-מאי הדרין,סטיילינג-נטשה חיימוביץ optimized
חברת "סולתם" משווקת סדרת סכיני שף חדשה, הכוללת שבעה דגמים שונים, המתאימים לכל שימוש ולכל מטבח מקצועי וביתי במחירים נוחים ונגישים.

מדובר בסדרת סכיני שף Shibuya המיוצרת מפלדה גרמנית איכותית המיוצרת בתהליכים מתקדמים תוך בקרת איכות ללא פשרות, התורמים להשגת המראה והתוצאה.


צלמת- גל בן זאב, מתכונים- מאיה דרין, סטיילינג- נטשה חיימוביץ 
צלמת- גל בן זאב, מתכונים- מאיה דרין, סטיילינג- נטשה חיימוביץ 
סכין לכל מטרה ובמגוון מידות: 
🔪 סכין שף למגוון משימות קיצוץ, חיתוך וקילוף: בשר, דגים, ירקות, פירות ועשבי תיבול. סכין בעלת להב ארוך אידיאלית לחיתוך בשר, עופות ודגים טרם הכנתם.

🔪 סכין סנטוקו – הגרסה היפנית מעולה לחיתוך ירקות לרצועות בכל עובי. בעלת להב לאיסוף חלקים חתוכים וקצה מעוקל המסייע לתנועה חלקה בעת הקיצוץ. 

🔪 סכין פטי  - לביצוע משימות חיתוך עדינות ומדויקות. סכין רב תכליתית, סכין קילוף המתאימה לקילוף ירקות ופירות.

מה הופך את סדרת הסכינים לכל כך נוחה ושימושית ומה יתרונותיה?
🔪 מגוון להבים המותאמים לשימושים שונים.
🔪 עמידות לאורך זמן.
🔪 הן בעלות מראה חדשני ומעוצב.
🔪 מיוצרת מפלדה גרמנית איכותית, חזקה אך גמישה.
🔪 קצוות הלהב בצורת מבנה V להקניית חדות ודיוק מרבי במהלך החיתוך.
🔪 בטיחות בשימוש –"מפרץ" שבין הלהב לידית מרחיק את האצבעות מהלהב ויוצר הפרש גובה.
🔪 ידיות ארגונמיות כהות וחזקות במיוחד. בעלות משקל מאוזן ומתאמות למבנה כף היד.
🔪 ידית אנטיבקטריאלית בעלת עמידות מוגברת למים.


צלמת- גל בן זאב, מתכונים- מאיה דרין, סטיילינג- נטשה חיימוביץ
צלמת- גל בן זאב, מתכונים- מאיה דרין, סטיילינג- נטשה חיימוביץ 
הסדרה כוללת: סכיני שף, 20 ס"מ, סכין סנטוקו 17 ס"מ, סכין פריסה 12 ס"מ, סכין סנטוקו מיני 12 ס"מ, סכין פטי 12 ס"מ, סכין רב שימושית 12 ס"מ, סכין קילוף 8 ס"מ, מארזי סכינים עם משחיז ובלוק עץ.

המחירים נעים מ – 64.5 ש"ח - 99.5 ש"ח
להשיג ברשת חנויות סולתם ברחבי הארץ https://soltam.co.il/


סכין מטבח טובה ואיכותית, קלה עם אחיזה נוחה ובטיחותית, וכמה שפחות לאמץ את פרק כף היד בזמן חיתוך.סולתם - סכין סנטוקו של חברת  Shibuya. צילום: נדיה היבא
סולתם - סכין סנטוקו של חברת  Shibuya. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...