יום שני, 3 בפברואר 2020

רשת אנגוס דבאח מתרחבת ופותחת חנות מפעל חדשה בראשון לציון

בשורה משמחת לקרניבורים שביננו!!!
רשת אנגוס דבאח פתחה השבוע חנות מפעל חדשה במתחם חונים קונים בראשון לציון. החנות נפתחה בפסטיבל חגיגי במיוחד עם נגנים, צלמים ואנשי תקשורת ושאליו הוזמנו גם כל תושבי ראשון לציון והסביבה. 

לרגל הפתיחה הציבו בכניסה לחנות המפעל עמדות מנגל ומעשנת, שאת ריחה היה ניתן להריח למרחוק,  וחולק טון בשר לאורחים שהגיעו לטעום מהבשרים האיכותיים של אנגוס. כמו כן, הוצב פוד טראק עם אלכוהול, בירה  ושתייה קלה. היו גם נגנים והרבה מוסיקה שעשו שמח לאורחים, וצלמים שתעדו את האירוע.


אירוע הפתיחה של חנות המפעל בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

אירוע הפתיחה של חנות המפעל בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

אירוע הפתיחה של חנות המפעל בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

אירוע הפתיחה של חנות המפעל בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
אירוע הפתיחה בראשון לציון. צילום: נדיה היבא




חנות המפעל אנגוס דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
"אנגוס- דבאח" הם רשת הקצביות המוכרות בישראל, שהחלה את דרכה בצפון והגיעה גם למרכז הארץ.  סאלח דבאח ובניו היא רשת חברות בבעלות משפחת דבאח מהיישוב דיר אל-אסד

לפני למעלה מששים שנה, רעה סאלח דבאח הצעיר, את עדר הצאן הקטן שלו, בין גבעות הגליל ופתח אטליז ומכולת קטנה, בסמטה צרה, בכפר דיר אל אסד. איכות הבשר הטרי, החלה למשוך קונים מכל האזור. לאט לאט העסק התרחב והמסורת נוצרה. עם השנים התרחבה המשפחה, בניה נדדו ברחבי העולם וחזרו הביתה לאחר שצברו ידע רב ומקצועיות בתחום הבשר. העסק המשפחתי גדל, העדר הפרטי התרחב ו”דבאח”, הפך לשם נרדף, לבשר טרי ומשובח.


אנגוס דבאח בחנות המפעל בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
לדברי פאדי דבאח הבעלים של הרשת: "הסיבה שבחרנו לפתוח סניף חדש בראשון לציון היא בעיקר משום שראינו שיש דרישה וביקוש למוצרים שלנו", כשהחלטנו לפתוח סניף בראשון לציון, מיד קיבלנו תגובות של תושבים שחיממו לנו את הלב. אנשים פנו אלינו וסיפרו שהם היו נוסעים עד הצפון כדי לקנות את הבשרים שלנו".

עוד אומר דבאח : "מכיוון שאנחנו מגדלים את הבקר בחוות הגידול שלנו, יש לנו את האפשרות להביא את כל הנתחים הכי טריים ולהציע רמות מחיר שמתחרות עם המרכולים", מסביר דאבח, "אני יכול להבטיח שהמחירים שלנו יהיו לא פחות טובים מהאיכות של הבשרים".


חנות המפעל אנגוס דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

חנות המפעל אנגוס דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
חנות המפעל אנגוס דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא



חנות המפעל אנגוס דבאח בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
תושבי ראשון לציון והסביבה יוכלו לבקר בחנות המפעל של אנגוס דבאח אשר  נפתחה בהשקעה של כשלושה מיליון שקלים. וכוללת 300 מ"ר של מקררים, עם בשר מכל הסוגים, ותציע ללקוחות את מיטב הבשרים הטריים בשר בקר, טלה, עוף והודו במחירי חנות מפעל ובאיכות שרק רשת אנגוס יודעת לספק.

רשת אנגוס מונה 4 מסעדות ו-4 חנויות מפעל והוקמה על ידי פאדי דבאח. ההתמחות של רשת אנגוס היא בבשר איכותי וטרי, כל נתחי הבשר לרבות המבורגרים, נקניקיות, וכמובן נתחי הבשר האימתניים מגיעים לחנויות המפעל היישר מהעדר הפרטי של הבעלים בגליל. הרשת הציבה סטנדרט של טריות והקפדה על כל תהליך הבשר.

חנות המפעל תהיה פתוחה לקהל הרחב 7 ימים בשבוע ותצטרף ל 3 חנויות המפעל :
כרמיאל – המגל 16 | טירה- בכניסה לטירה מכיוון כוכב יאיר | גן שמואל – מתחם גן שמואל בתוך סופר הדוכן | מתחילת פברואר, ראשון לציון – מתחם חונים קונים.


ולמביני עניין! במקרר הקפואים תוכלו למצוא אריזות של כבד אווז, לשון, שקדים, מוח, מח עצם, זנב עגל, לחיים, שקדים ועוד.
צילום: נדיה היבא

ולמביני עניין! במקרר הקפואים תוכלו למצוא אריזות של כבד אווז, לשון, שקדים, מוח, מח עצם, 
זנב עגל, לחיים, שקדים ועוד. צילום: נדיה היבא
לאתר הבית  אנגוס בשרים

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם ב 
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...