יום חמישי, 6 ביוני 2019

לקראת חג השבועות מתכונים להכנת: רוטב פיצה, ורוטב לפילה דג של "נווה התבלין"

חברת "נווה התבלין", המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, מציעה לכבוד חג השבועות תערובות תבלינים להכנת מטעמים לחג: תערובת תבלינים מיוחדת להכנת "דג עם רוזמרין" – חגיגה לאוהבי הרוזמרין, ו"תערובת לפיצה" - הכוללת מבחר תבלינים להכנת רוטב עגבניות לפיצה ביתית. התבלינים ללא מנוסודיום גלוטמט, ללא צבעי מאכל וללא חומר משמר.

🐟 תערובת "דג עם רוזמרין" כוללת פפריקה מתוקה, מלח, כמון, כורכום, שום, רוזמרין ושמן קנולה.
🍕תערובת "פיצה" כוללת זעתר, אורגנו, סוכר, כורכום, מלח, פפריקה מתוקה, אבקת שום, כמון, כוסברה ובזיליקום.

🐟תערובת "דג עם רוזמרין" מתאימה לתיבול דג שלם, סטייק דג או פילה, להכנה בתנור, במחבת, במולטי שף, בגריל או על האש.

🍕תערובת "פיצה" מתאימה לתיבול רוטב עגבניות המיועד לפיצה, טוסט, פשטידות ועוד. אפשר גם לפזר ישירות מעל הגבינה או הרוטב.

כשרות: בהשגחת בד"ץ בית יוסף.
מחיר: 10 ש"ח למשקל של 100 גרם.
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.

"נווה התבלין" מציעה מתכונים להכנה עם התערובות:

סלמון צלוי עם תבלינים של  נווה התבלין. צילום : pixabaypexels

פילה דג עם רוזמרין
חומרים:
6 נתחים של פילה דג במשקל 100 גרם כל אחד או 3 במשקל 200 גרם כל אחד
6 כפות מיץ לימון
3- 4 כפות שמן זית
1.5 – 2 כפות תערובת "דג עם רוזמרין"

אופן ההכנה:
• לחמם תנור ל-200 מעלות בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון)
• להבריש את נתחי הדג במיץ הלימון (אין צורך להשרות)
• לערבב בקערית את שמן הזית ותערובת "דג עם רוזמרין"
• להניח בתבנית תנור נייר אלומיניום ועליו נייר אפייה. להניח את נתחי הדג כשהצד של העור כלפי מטה. להבריש את הנתחים בתערובת התיבול
• לצלות בתנור 10- 13 דקות (תלוי בעובי הנתח)

** אפשר לצלות במחבת מתאימה (למשל מולטי שף), כ-3 דקות מכל צד (תלוי בעובי הנתח)

רוטב לפיצה  עם תבלינים של נווה התבלין.  צילום : pixabaypexels

מתכון להכנת רוטב לפיצה
חומרים (לפיצה בגודל בינוני):

1 קופסה של עגבניות מרוסקות
1 כף רכז עגבניות
1 בצל בינוני, קצוץ
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
3 כפות יין אדום חצי יבש
1 כף תערובת תיבול לפיצה
** גבינת מוצרלה

אופן ההכנה:
• לטגן את הבצל בשמן. אחרי כדקה וחצי להוסיף את השום. אחרי עוד דקה להוסיף את כל שאר החומרים - למעט הגבינה.
• לבשל על אש בינונית נמוכה כ-25 דקות.
• ברוטב אפשר להשתמש להכנת פיצה, טוסט, פשטידה, לזניה, פסטה ועוד.
• אפשר גם לפזר את תערובת התיבול ישירות מעל הגבינה או הרוטב ולחמם עוד כמה דקות בתנור.
** אפשר לפזר מהתערובת ישירות על מאכל, תבשיל, פיצה או טוסט, עם או בלי גבינה צהובה.

נווה התבלין - תערובות לחג השבועות. צילום - ניב גניש
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...