משלחת של כ – 15 מדרכי ברמנים ישראלים, בראשם שחף טל - מנכ"ל 'זמן אמיתי' - בית הספר לברמנים המוביל בישראל, יצאה מטעם החברה הסקוטית - חטיבת היין והאלכוהול מבית ישרקו, לסיור בן 5 ימים ביוון, להכיר את משקה האוזו מספר 1 בעולם - Ouzo Plomari (אוזו פלומארי(, המיוצר בעיירה היוונית פלומארי ומיובא ומשווק בישראל ע"י ישרקו.
המשתתפים ערכו ביקור חוויתי במזקקת THOMOPOULOSבפלומאריבה נחשפו לאותנטיות של המותג המיוצר משנת 1984 ודרכי הכנתו המשלבים תהליכי ייצור מסורתיים עם טכנולוגיה חדשנית.כמו כן המשתתפים נחשפו לסודות הטעם והארומה הייחודיים, שנוצרים עקב השימוש במרכיבים איכותיים במיוחד כמו מי מעיינות, אניס, שומר, קינמון, מוסקט עוד והיחס בין המרכיבים שהופך אותו, לאוזו הפופולארי ביותר ביוון ובעולם.
בנוסף, חברי המשלחת השתתפו בתערוכת הברמנים הבינלאומית היוקרתית שכללה טעימות, השקות, הדגמות, ביקור בדוכני משקאות ופגישות עם ברמנים ואנשי תעשיית הבר והאלכוהול, שהגיעו מכל קצוות העולם להתרשם מהצגת הפלומאריב מדינת המקור, בה הוא מיוצר. כמו כן נהנו חברי המשלחת מקולינריה מקומית, כולל מסעדות המציעות אוכל יווני אותנטי, בילו בברים, טברנות ועוד.
שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי אמר: "זמן אמיתי, ביה"ס המוביל לברמנים, גאה לשתף פעולה כבר שנים רבות עם חברת ישרקו, מיבואניות היין והאלכוהול המעניינות והמובילות בישראל. יחד, אנחנו מייצרים את תרבות האלכוהול, אשר הולכת ומתפתחת בארץ משנה לשנה ונבנית בצורה אחראית ומקצועית".
שחף טל מנכ"ל זמן אמיתי אמר: "זמן אמיתי, ביה"ס המוביל לברמנים, גאה לשתף פעולה כבר שנים רבות עם חברת ישרקו, מיבואניות היין והאלכוהול המעניינות והמובילות בישראל. יחד, אנחנו מייצרים את תרבות האלכוהול, אשר הולכת ומתפתחת בארץ משנה לשנה ונבנית בצורה אחראית ומקצועית".
קרדית לצילומים: דיגיברד - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.