יום רביעי, 13 ביולי 2022

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"

חברת remeat רימיט, המתמחה בייצור תחליפי בשר מהצומח, משיקה "נתחי עוף מהצומח" טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף.

מדובר ברצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף. הנתחים המזינים מתאימים לנמנעים מבשר, למפחיתנים ולשומרי כשרות, והם מהווים תחליף בשר איכותי, זמין ונוח לשימוש.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"צילום: נדיה היבא
את המוצר ניתן להשיג באתר החברה https://remeat.co.il/. נתחי העוף מהצומח הן חלק מסדרה של תחליפי בשר נהדרים שמציעה החברה, במגוון סוגים וטעמים.

לאחרונה קיבלתי לסקירה ולטעימה את "נתחי עוף מהצומח" של חברת remeat והופתעתי לטובה מהמוצר.  המרקם לאחר הטיגון וההקפצה היה נימוח ביותר עם טעם נהדר  שנספג  מרוטבי מהתיבול של המנה והשתלב בו היטב.  הכנתי מוקפץ עם ירקות  ואיטריות והוספתי את נתחי העוף מהצומח, ונהנתי מארוחה מושלמת, בהחלט מוצר איכותי ומהווה פתרון מושלם לטבעוניים, צמחוניים, אנשים שהחליטו להפחית אכילת עוף ובשר, ועוד, תחליף נהדר לעוף.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
המוצר מבוסס על חלבון סויה שאינו מהונדס גנטית, והוא ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. הנתחים נארזים באריזת ואקום בטכנולוגיה ייעודית המייתרת צורך בקירור (עד לפתיחה): המוצר נשמר בטמפרטורת החדר עד 12 חודשים והוא מהווה פתרון מצוין למטיילים בארץ ובחו"ל, המעוניינים לקחת איתם מזון שאינו מצריך קירור (לאחר הפתיחה ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים ובהקפאה, עד 3 חודשים).

הנתחים מתאימים לכל מאכל או תבשיל שמכיל רצועות עוף: מוקפץ, סלט, מילוי ירקות או מאפים, מעורב מזרחי-ירושלמי, בתוך בגט ועוד. ההכנה קלה ומהירה: לטגן בצל וירקות שאוהבים עד להזהבה, לתבל בתבלינים או רטבים שאוהבים ולהוסיף את הנתחים לבישול/טיגון לעוד כמה דקות.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
כשר פרווה בהשגחת הרבנות קריית מלאכי ובד"ץ העדה החרדית.
מחיר: 34.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
בימים אלה המוצר מוצע במבצע : 7 אריזות ממוצרי רימיט ב-220 ש"ח בלבד, ומשלוח חינם עד הבית.

החברה מבצעת משלוחים לכל הארץ. אין מינימום להזמנה וזמן המשלוח עד 5 ימים.
פרטים והזמנות https://remeat.co.il/

בשיתוף פעולה עם חברת רימיט (רימיט)
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.