יום חמישי, 14 ביולי 2022

"פרימור" מגישה לרגל הקיץ מתכון לקוקטייל :סנגרייה תפוחים

בימים אלו, ימי הקיץ החמים, אם בא לכם להתרענן בערב עם מעט אלכוהול בארוחה זוגית או משפחתית, או לארח חברים עם קוקטייל קייצי ומרענן, רוצה להציע לכם מתכון להכנת סנגרייה תפוחים על בסיס מיץ תפוחים ויין לבן, שתעשה לכם קיץ עליז, טעים ועם הרבה מצב רוח טוב.

סנגרייה תפוחים קייצי ומרענן של פרימור צילום אולגה טוכשר
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.

סנגרייה תפוחים של פרימור ואולגה טוכשר צילום אולגה טוכשר
מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע

אופן ההכנה:
1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.

מיץ תפוחים של פרימור צילום עמית שטראוס 
בשיתוף: חברת פרימור
קרדיט צילומים: אולגה טוכשר, עמית שטראוס
ערכה: נדיה היבא  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.