יום ראשון, 11 באפריל 2021

"נפטון" מציעה תערובת תיבול לשווארמה" שתעניק לכל בשר על האש ניחוח של שווארמה איכותית

יום העצמאות ול"ג בעומר כבר כאן, וחברת "נפטון" מציעה ליהנות מ"תערובת תיבול לשווארמה" רב שימושית - להכנת פרגית, הודו, בקר, עוף (כנפיים, ירכיים, שוקיים, חזה) וכבש - על האש, שתעניק לבשרים ניחוח של שווארמה איכותית. תיהנו מניחוח השווארמה גם אם תתבלו עם התערובת טופו, חלומי, תפוחי אדמה, אורז או קינואה.

"תערובת תיבול לשווארמה" של חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים מכילה, בין השאר: כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל ומלח. ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.

כנפיים מתובלות על הגריל  צילום - FREEPIK
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית וכשרות מהדרין רבנות באר שבע.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מתכון של כנפיים עסיסיות בניחוח שווארמה
באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:
1 ק"ג כנפיים של עוף, נקיות
2 כפות "תערובת תיבול לשווארמה" של "נפטון"
1/3 כוס שמן זית
גיוון: 4 בצלים בינוניים, חצויים
1- 2 פלפל חריף
4 עגבניות, חצויות
2 - 3 פלפל (אדום, כתום או ירוק), חתוך לרבעים

אופן ההכנה:
  •  לערבב את שמן הזית עם 2 כפות תבלין שווארמה
  •  לעסות את הכנפיים בתערובת ולהשרות שעה (אפשר גם כל הלילה)
  •  להשאיר מחוץ למקרר לפחות חצי שעה לפני שצולים: להכין על המנגל עד שהכנפיים משחימות, מכל צד
  •  להגיש את הכנפיים (עם הרבה מפיות, אם אוכלים בידיים...)
  •  אם מכינים עם ירקות – להניח את הירקות מסביב לכנפיים בזמן צלייתן, ולצלות מכל הצדדים. להגיש  בקערה נפרדת, וכל אחד ייקח איזה ירק שהוא רוצה
אפשר להכין גם בתנור הביתי, בתוכנית גריל, טורבו או חום עליון ותחתון.

נפטון - שוארמה. צילום - מיכאל כץ
חג עצמאות טעים ושמח לכולם!
נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.