יום שלישי, 8 בדצמבר 2020

"בארכה" משיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ

טחינה טובה משתלבת נהדר אצלנו בבית בכל ארוחה כולל בארוחת ערב שישי המשפחתית המורחבת, גם אם לא תמיד יש לי סבלנות או זמן להתחיל לערבב את הטחינה הגולמית עם מים, לימון, שום, עשבי תיבול ותבלינים כדי להכין אותה - היא תמיד תהייה על השולחן.

"בארכה", מחלוצות קטגוריית הטחינה בישראל, הפתיע שוב והרחיבה את סדרת הטחינה המעודנת בבקבוק לחיץ שמשדרג ומנגיש לצרכני הטחינה את אופן השימוש. 

"בארכה" משיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום נדיה היבא
הבקבוק הלחיץ שמעוצב כלבבי מאוד נוח לשימוש וגם לאיחסון במקרר, עושה את החיים הרבה יותר קלים, לחיצה קטנה על הבקבוק ויש טחינה בכמות הרצויה, בלי לכלוך מסביב, בלי טיפטופים על מפת השולחן ובלי בזבוז זמן. לאחר ניעור הבקבוק – הטחינה היוצאת מהפייה היא נוזלית בדיוק במידה הדרושה, והטחינה ממש מוכנה לאכילה. 

הטחינה החדשה מעודנת מאוד ובעלת מרקם עדין וקטיפתי אותו היא מקבלת בזכות תהליך טחינה ארוך.

בארכה שידרגה לנו את אופן השימוש בטחינה והפכה אותו לנוח, קל ופשוט. אין צורך להכין את הטחינה או לערבב עם מים, פשוט ללחוץ ישר מהבקבוק. תכונה זו נותנת מענה לאנשים שמעדיפים לאכול טחינה גולמית כמו שהיא, בנוחות מקסימלית.

הטעם החדש מצטרף לסדרת הטחינה המעודנת בבקבוק הלחיץ שכללה 4 מוצרים:
👈 טחינה גולמית מעודנת, 
👈 טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא
👈 טחינה מתובלת גולמית מעודנת שום לימון 
👈 טחינה מתובלת גולמית מעודנת משומשום מלא אריסה

"בארכה" משיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום: נדיה היבא
בטחינה המעודנת בבקבוק הלחיץ הטעם כבר מוכן ומתאים להגשה כרוטב לסלט, כממרח וכתוספת לכריכים. בנוסף, המרקם המעודן עונה על הצורך בדילול הטחינה ומאפשר גם לאנשים שאוהבים טעם עדין יותר, לאכול טחינה גולמית ובריאה.

בשנים האחרונות עם עליית המודעות למזון בריא ולא מעובד, קטגוריית הטחינה נמצאת בצמיחה מתמדת וכיום טחינה גולמית נחשבת למוצר בסיס בכל בית בישראל, במחקר שערכה השנה בארכה עם מכון המחקר רושינק נמצא כי שלושה מכל ארבעה ישראלים בוגרים נוהגים לאכול טחינה גולמית, לפחות פעם בחודש. 

המוצר החדש מביא את טעם הזעתר האהוב אל הטחינה של בארכה בבקבוק הלחיץ. הזעתר מוכר במטבחי המזרח התיכון, ובין היתר גם במטבח הארצישראלי מזה דורי דורות, ומשמש לתיבול מאכלים שונים כדוגמת סלטים, מאפים תבשילים ועוד. 

לזעתר ישנם שימושים רבים בקולינריה המקומית ויתרונות בריאותיים מגוונים כגון טיפול באסתמה, כאבי גרון, דלקות וכאבי שרירים, תמיכה במערכות העיכול והחיסון ותרומה לוויסות הסוכרים בדם ולירידה במשקל. יתרונות אלה מצטרפים לסגולות המוכרות של הטחינה משומשום מלא העשירה מאד בסידן וכן בברזל, אבץ, מגנזיום ועוד, ובכלל נחשבת למזון על (Super Food) גדוש ביתרונות בריאותיים.

"בארכה" -טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום: נדיה היבא
מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח ליחידה במשקל 310 גרם 
תימכר ברשתות השיווק והמכולות, 
כשרות בד"צ העדה החרדית, רבנות עמק יזרעאל וכשרות בד"צ בית יוסף.

אודות בארכה:
למעלה מ-30 שנה חברת רושדי תעשיות מזון בע"מ מייצרת טחינה וחלבה. המפעל, שהוקם בראשית שנות ה-80 כחלק ממיזם לקידום תעשייה במגזר הפך עם השנים לחברה בסטנדרטים בינלאומיים הגבוהים ביותר ולמותג בולט בישראל. מפעל החברה שנמצא באלון תבור הוא המפעל הגדול והמתקדם מסוגו ועומד בסטנדרט בינלאומי גבוה בו מיוצרים מדי יום מוצרי הטחינה והחלבה המופצים לרשתות השיווק, לקוחות מוסדיים ותעשיית המזון בארץ ובעולם.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם

בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.