יום שלישי, 4 באוגוסט 2020

"נפטון" מציגה "צ'ימיצ'ורי" - רוטב הפלאים המזוהה עם ארגנטינה ואורוגוואי ומתכון להכנת כריך משובח

איך אתם אוהבים את הכריך שלכם???
חברת "נפטון" המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "צ'ימיצ'ורי" - רוטב הפלאים המזוהה עם ארגנטינה ואורוגוואי - להכנת מנות טעימות במיוחד.

הרוטב, המשודך לבשרים על האש כמו אסאדו, סטייק, צ'וריסו ועוף - משתדך מצוין גם לדגים, ירקות, תפוחי אדמה, איטריות וכריכים. רוצים הוכחה? נסו את המתכון שמוצע בהמשך, להכנת כריך צ'ימיצ'ורי נהדר!

הצ'ימיצ'ורי של נפטון מכיל בין השאר: פטרוזיליה, כוסברה, שמן קנולה, שמן זית, שום, פלפלים, עשבי תיבול ותבלינים והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

כריך עם ממרח צ'ימיצ'ורי. צילום מנה – PIXABAY
כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מתכון לכריך כפרי עם אבוקדו, בצל מטוגן, עגבניות שרי, חסה וצ'ימיצ'ורי
חומרים:
2 פרוסות של לחם כפרי איכותי
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של "נפטון"
קוביות אבוקדו בשל
עלי חסה רעננים
בצל מטוגן
עגבניות שרי חצויות
מיונז איכותי
פטרוזיליה קצוצה – לקישוט

אופן ההכנה:
• למרוח את פרוסת הלחם במיונז ומעליו למרוח צ'ימיצ'ורי. להניח עלי חסה מעל
• להניח על החסה קוביות אבוקדו ומעליו, להניח תלולית נאה של בצל מטוגן
• לפזר חצאי עגבניות שרי
• לקשט בפטרוזיליה קצוצה

נפטון - צ'מיצ'ורי. צילום - מיכאל כץ
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.