יום שני, 15 ביוני 2020

"לחמניות מתוקות" טריות וחגיגיות ומתכון נהדר לכריך שלא ישאיר אתכם רעבים!

מי לא אוהב לחמניות קטנות, רכות ומתוקות?
לאחרונה קיבלתי הביתה משלוח של לחמניות שהגיעו ארוזות היטב בשקית סגורה ושקופה (מצויין לימי הקורונה). לחמניות קטנות קלועות שנראות חגיגיות, כאלה שגם נוהגים לקדש איתם בערב שישי וערבי חג. בהמשך הסתבר שהם מתוקות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש גם בלי כלום, כמו שהם ישר מהשקית.

הלחמניות חוסלו בערב שישי אחרי קידוש השבת יחד עם מנת הדגים ברוטב חריף שהגשתי לשולחן. אנחנו שומרים שבת, ולכן לא צילמתי את בני המשפחה כשאכלו בהנאה רבה את מנת הדג, ניגבו את הרוטב עם הלחמניות וביקשו עוד.

לחמניות מתוקות וחגיגיות של חברת "ביכורים מזון ומאפה". צילום: נדיה היבא
לחמניות מתוקות וחגיגיות של חברת "ביכורים מזון ומאפה". צילום: נדיה היבא
הספקתי לשמור לי לחמניה אחת שממנה הכנתי כריך עסיסי עם גבינה וליד סלט ירקות טרי. המתיקות של הלחמניה השתלבה נהדר בטעמים של הגבינה המלוחה והסלט.

לחמניות מתוקות של חברת "ביכורים מזון ומאפה". צילום: נדיה היבא
חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמים, לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מציעה "לחמניות מתוקות", חגיגיות, טריות, מתקתקות וטעימות, שכיף לאכול אותן כמו שהן, לטבול אותן ברוטב עשיר או עם כל מה שתשימו בהן. 

כדי לשמור על ההיגיינה ועל טריותן, נארזות לחמניות הצמה המתוקות מיד בתום אפייתן וצינונן. בכל אריזה 5 לחמניות.

לחמניית הצמה הטעימה נהדרת עם כל מה שתשימו בה - חביתה, גבינה, ירקות, חמאה, ממרח, דג או נקניק, והיא מעולה גם ככריך חם. 

ביכורים - לחמניות מתוקות. צילום - אייל קרן
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.
מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 400 גרם (5 לחמניות).
להשיג ברשתות השיווק ובמכולות הפרטיות.

לחמניה מתוקה עם גבינת מוצרלה, תרד ביבי וירקות אנטיפסטי  צילום מנה PEXELS
מתכון להכנת כריך לחמנייה מתוקה עם גבינת מוצרלה, תרד בייבי
וירקות אנטיפסטי

מצרכים:
לחמניה מתוקה של "ביכורים"
עלי תרד בייבי
פרוסות של גבינת מוצרלה
שמן זית
פלפל קלוי
פרוסת חציל צלוי
פרוסת בטטה כתומה או סגולה, צלויה
1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:
• לחצות את הלחמניה, לזלף שמן זית על כל חצי, ולמרוח שום כתוש
• לקלות את חצאי הלחמניה בטוסטר אובן חם, עד להזהבה-השחמה, ולשמור אותם חמימים
• להניח על החצי התחתון של הלחמניה - תרד בייבי, חציל, בטטה, פלפל ומוצרלה. לכסות בחצי החמים השני.

הלחמניות מיוצרות במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים ומאפים מיוחדים, ובהם – לחמי פשתן, לחמי דגנים מלאים, חלות ועוגות, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- HACCP

ביכורים - לחמניות מתוקות. צילום - נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.