יום שני, 2 במרץ 2020

במה הייתם משפרים את הטעמים במנת השקשוקה שלכם?

חדש על המדפים ובשורה משמחת לאוהבי נקניקיות הגורמה!!!

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה סדרת נקניקיות גורמה חדשה, הכוללת נקניקיות חדשות בשני סוגים: נקניקיות צ'וריסו – נקניקיות בסגנון ארגנטינאי, ונקניקיות בסגנון צרפתי – נקניקיות מבשר בקר ועוף מעושנות.

טעמם המעושן של נקניקיות גורמה בסגנון צרפתי משתלב נהדר עם הטעמים של השקשוקה.
צילום: נדיה היבא
הסדרה החדשה הנה חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד, וכעת גם נקניקיות גורמה חדשות המביאות לראשונה לקהל הישראלי נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי ועסיסי.

נקניקיות הפרמיום החדשות של יחיעם עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, גדולות ועסיסיות, במרקם בשרי ובטעם משובח. הנקניקיות בעלות רמת חלבון גבוהה ומכילות 16% חלבון והן ללא גלוטן.

שקשוקה עם נקניקיות בטעם צרפתי וסחוג ירוק ביתי ליד. צילום: נדיה היבא

🎀 נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי, מומלצות לצלייה על האש או במחבת.
ניתן ורצוי לשלב כמנת פתיחה בארוחות על האש.

🎀 נקניקיות בסגנון צרפתי מעושנות על שבבי עץ בוק בסגנון אזור בורגון שבצרפת. בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה.
מומלצות לצלייה על האש או במחבת וכתוספת לתבשילי קדרה כמו שוקרוט.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", זוהי הפעם הראשונה שמשווקות בישראל נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי. "הסדרה החדשה מיועדת לאוהבי בשר המבקשים מעדני גורמה איכותיים, עשירים ומלאי טעם, בדומה לרמה העולמית בתחום זה".

סדרת נקניקיות חדשה של מעדני יחיעם - צוריסו ונקניקיות בסגנון צרפתי - צילום אריה ויסמין
הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, 3 יחידות נקניקיות גדולות באריזה.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 22.90 ₪ לאריזת 280 גרם.
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.