מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע שמן פרג עדין בכבישה קרה, נהדר לתיבול סלטים קרים או חמים, ירקות מבושלים, מאפים ותבשילים.
השמן מופק מזרעי פרג מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו התזונתיים של השמן.
השמן עשיר בערכים תזונתיים ובהם יוד, אומגה 6 ו-9, ויטמין E ועוד. הוא אינו מתאים לטיגון.
כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף. מחיר: 45-40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל.
להשיג ברשתות הטבע ומזון: קסם הטבע, נקודת טבע, לגעת באוכל, זמורה אורגני ובחנויות טבע מובחרות.
לרגל הסתיו מציע חברת GREENY מתכוני סלטים סתוויים חמימים:
מתכון להכנת סלט אפונה עדינה ברוטב שמן פרג בכבישה קרה, ועשבי תיבול
מצרכים:
1 אריזה של אפונה עדינה, קפואה
3 כפות שמן פרג בכבישה קרה של "גריני"
1/2 – 3/4 כפית מלח ים אטלנטי
1/4 – 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 – 3/4 כוס עלי פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים (ללא גבעולים)
1-2 שיני שום, כתושות
הוראות הכנה:
• להכין את האפונה עפ"י ההוראות. לסנן.
• לערבב את כל חומרי הרוטב, ולצקת על האפונה. לתקן תיבול. אפשר להגיש חם, פושר או בטמפרטורת החדר.
מתכון להכנת סלט תפוחי אדמה עם פטה, בצל סגול ופטרוזיליה
מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, שטופים – עם קליפה
1 בצל סגול בינוני, חתוך לחצי ופרוס דק
1/4 – 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה גס
100 גרם גבינת פטה/פטינה – חתוכה לקוביות
לרוטב:
1/4 כוס שמן פרג של "גריני"
1/5 כוס חומץ הדרים או תפוחי עץ
1/4 – 1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית מלח
1 כפית דבש
1/4 כפית שום גבישי
הוראות הכנה:
• לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אך לא מתפוררים.
• כשהם עדיין חמים - לחתוך אותם לקוביות גדולות ומייד לתבל ב-3/4 מהרוטב.
• להוסיף בצל ולערבב בעדינות.
• לפני ההגשה לפזר מעל קוביות פטה ופטרוזיליה, ואת שארית הרוטב.
מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
** מאחר והסלט מכיל גבינה שטעמה מלוח, כמות המלח ברוטב נמוכה במיוחד. אם שמים פחות גבינה – יש להוסיף מלח לרוטב.
לדף הפייסבוק https://www.facebook.com/greenyisrael/
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
המתכונים באדיבות חברת GREENY
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
השמן מופק מזרעי פרג מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו התזונתיים של השמן.
השמן עשיר בערכים תזונתיים ובהם יוד, אומגה 6 ו-9, ויטמין E ועוד. הוא אינו מתאים לטיגון.
כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף. מחיר: 45-40 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל.
להשיג ברשתות הטבע ומזון: קסם הטבע, נקודת טבע, לגעת באוכל, זמורה אורגני ובחנויות טבע מובחרות.
לרגל הסתיו מציע חברת GREENY מתכוני סלטים סתוויים חמימים:
סלט אפונה עדינה ברוטב שמן פרג בכבישה קרה ועשבי תיבול. צילום: PEXELS, PIXABAY |
מתכון להכנת סלט אפונה עדינה ברוטב שמן פרג בכבישה קרה, ועשבי תיבול
מצרכים:
1 אריזה של אפונה עדינה, קפואה
3 כפות שמן פרג בכבישה קרה של "גריני"
1/2 – 3/4 כפית מלח ים אטלנטי
1/4 – 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 – 3/4 כוס עלי פטרוזיליה וכוסברה, קצוצים (ללא גבעולים)
1-2 שיני שום, כתושות
הוראות הכנה:
• להכין את האפונה עפ"י ההוראות. לסנן.
• לערבב את כל חומרי הרוטב, ולצקת על האפונה. לתקן תיבול. אפשר להגיש חם, פושר או בטמפרטורת החדר.
סלט תפוחי אדמה עם פטה, בצל סגול ופטרוזיליה. צילום - PIXABAY |
מצרכים:
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים, שטופים – עם קליפה
1 בצל סגול בינוני, חתוך לחצי ופרוס דק
1/4 – 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה גס
100 גרם גבינת פטה/פטינה – חתוכה לקוביות
לרוטב:
1/4 כוס שמן פרג של "גריני"
1/5 כוס חומץ הדרים או תפוחי עץ
1/4 – 1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית מלח
1 כפית דבש
1/4 כפית שום גבישי
הוראות הכנה:
• לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אך לא מתפוררים.
• כשהם עדיין חמים - לחתוך אותם לקוביות גדולות ומייד לתבל ב-3/4 מהרוטב.
• להוסיף בצל ולערבב בעדינות.
• לפני ההגשה לפזר מעל קוביות פטה ופטרוזיליה, ואת שארית הרוטב.
מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
** מאחר והסלט מכיל גבינה שטעמה מלוח, כמות המלח ברוטב נמוכה במיוחד. אם שמים פחות גבינה – יש להוסיף מלח לרוטב.
גריני - שמן פרג. צילום - יוני גלעדי |
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
המתכונים באדיבות חברת GREENY
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.