יום חמישי, 6 ביוני 2019

לכבוד חג השבועות מציעה חברת "ביכורים מזון ומאפה" מגוון רעיונות לכריכונים חגיגיים עם לחם או לחמניות פשתן טריים

לכבוד חג השבועות מציעה חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, מגוון רעיונות לכריכונים ופרוסות חגיגיים, טעימים ובריאים עם לחם או לחמניות פשתן.

הלחמים מיוצרים מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחמים עשירים באומגה 3, בחלבון ובסיבים תזונתיים, ומכילים כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). 

הלחמים לא מכילים סוכר או ממתיקים מלאכותיים. 
הרכב הלחמים תורם לבריאות ומקנה תחושת שובע. 
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

מתכונים לכריכונים (אפשר להכינם עם לחמניות או פרוסות):
את הכריכונים או הפרוסות מומלץ לסדר במגש גדול ונאה, שורות שורות.

כריכוני גבינה בולגגרית, ביצה וירקות. צילום מנה – PIXABAY

כריכוני גבינה בולגרית, ביצה וירקות
למרוח פרוסה בגבינה בולגרית למריחה. לסדר מעליה פרוסות של מלפפון, ביצה קשה ועגבנייה כשהן חופפות (בצורת רעפים). לפזר מעל שבבי בצל ירוק ולהוסיף עלים גזורים של פטרוזיליה, רוקט או כוסברה. להניח ליד כל פרוסה פרוסות דקיקות של תפוחי עץ, פלפלים ופירות.

כריכוני פלפל קלוי, יוגורט יווני ועירית. צילום מנה – PIXABAY

כריכוני פלפל קלוי, יוגורט יווני ועירית
להניח על פרוסה תלולית של רצועות פלפל אדום קלוי. לערבב יוגורט יווני עם מעט שמן זית, שום כתוש ועירית קצוצה. להניח על הפלפלים הקלויים תלולית מתערובת היוגורט ולקשט בעוד עירית קצוצה.

כריכוני סלמון מעושן, גבינת שום-שמיר, בזיליקום ונבטי חמניה. צילום מנה – PIXABAY

כריכוני סלמון מעושן, גבינת שום-שמיר, בזיליקום ונבטי חמניה
למרוח פרוסה בגבינת שום שמיר, להניח מעל עלי בזיליקום ונבטי חמניה. לשים מעל פרוסה של סלמון מעושן. לקשט במעט שומשום שחור ושמיר טרי או מיובש.

כריכונים חמים עם קוביות פלפל, בצל, עגבניות וגבינה צהובה
למרוח פרוסה בחמאה או מיונז. להניח מעל תלוליות קטנות של קוביות פלפל אדום, עגבניות (מסוננים, ללא גרעינים) ובצל. לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת ולטסטר בתנור עד שהגבינה נמסה.

את הלחם ולחמניות פשתן אפשר להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה ולקבל משלוח הביתה: https://www.bikurim.co.il/

ביכורים מזון ואפה - לחמניות פשתן. צילום - אייל קרן
ביכורים - לחם פשתן. צילום - אייל קרן

הלחמים של "ביכורי פשתן" מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו-HACCP.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.