יום שבת, 2 בפברואר 2019

מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח אגוזי מלך להכנת עוגות, עוגיות, פנקייקים

חדש על המדפים!!!
מותג מזון הבריאות "GREENY" השיק קמח אגוזי מלך נהדר להכנת עוגות, עוגיות, פנקייקים ועוד. הקמח, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% אגוזי מלך שנבחרו בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.


עוגיות מקמח אגוזי מלך .  מתכון וצילום - לאה זוהר

הקמח עשוי מאגוזי מלך שהוצא מהם השמן. כ-20% מהקמח הוא סיבים תזונתיים. 
הקמח מעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. נהוג להוסיפו לכל סוג של קמח מובחר, כך שיחליף 15% - 20% מכמות הקמח במתכון. מתאים לעוגות, עוגיות, מאפים, לביבות, פנקייק ועוד. אפשר גם להוסיף כפית ממנו ליוגורט, עם קצת דבש.

כשר למהדרין בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר: 30 - 35 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. 
הקמח מוצע במבצע 1+1 עד סוף חודש פברואר.

להשיג ברשתות טבע ומזון: שקדיה, נקודת טבע, שוק העיר, יוחננוף ובחנויות טבע מובחרות.


גריני - קמח אגוזי מלך.  צילום - יוני גלעדי

ומה ניתן לעשות עם הקמח הנהדר הזה?
הנה מתכון להכנת עוגיות נימוחות עם קמח אגוזי מלך - המתכון באדיבות הבלוגרית לאה זוהר

מצרכים
500 גרם קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
100 גרם קמח אגוזי מלך של GREENY
200 גרם חמאה (לטבעונים - נטורינה קוקוס)
200 מ"ל שמן אגוזי מלך של GREENY
1/4 כפית קינמון
1 כפית אבקת אפייה
150 גרם אבקת סוכר
100 גרם פקאן גרוס דק (לא טחון)

אופן ההכנה
🍪לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף חמאה (או נטורינה) ושמן אגוזי מלך. לעבד לבצק רך ונעים. 
🍪לעטוף בניילון נצמד ולצנן במקרר שעה.
🍪לרדד את הבצק בין שני דפים של נייר אפייה. לקרוץ עוגיות. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה לא משומן.
🍪לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. להשגיח שהעוגיות לא ייחרכו. העוגיות נותרות בהירות גם בסיום האפייה.

לפרטים: https://www.greenyisrael.com

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.