יום שישי, 5 באוקטובר 2018

בונז'ור מרחיבה את מגוון סדרת "בונז'ור ולתנור" ומשיקה שלושה מוצרים חדשים: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים.

אנשים רבים מכינים עוגות בחושות או מוקצפות, עוגות וכדורי שוקולד, אבל נרתעים ויש כאלו שאפילו נמנעים מלהכין מאפה שמרים בבית, בגלל חוסר מיומנות או מרתיעה שזה לא יצליח או לא יתפח.

אז מה עושים בכל זאת כדי לא לוותר על ריח בצק השמרים הנהדר שמתפשט בבית בזמן האפייה? וגם לא לוותר על אכילת מאפה שמרים ריחני, חם וטרי ישר מהתנור?


בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט. צילום: נדיה היבא

"בונז'ור ולתנור" היא סדרת מוצרי בצק שמרים קפואים לאפייה ביתית המאפשרים לצרכנים לאפות מאפי שמרים טריים וטעימים בבית. "בונז'ור ולתנור" אף זכתה בתואר "ההשקה המנצחת" של איגוד השיווק הישראלי על מהלך פורץ דרך וחדשני.

מאז שגיליתי את מאפה השמרים הביתיים של בונג'ור, אני מחזיקה קבועה במקפיא הבית את כל הסדרה , לא בגלל שאני לא מסתדרת עם בצק שמרים, אלה כדי שתמיד אהייה מוכנה "לאורחים בהפתעה" , ואוכל להפתיעה אותם עם מאפה חם, טרי וטעים.

לאחרונה בונג'ור הרחיבה את מגוון סדרת "בונג'ור ולתנור" מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית, ומשיקה שלושה מוצרים חדשים: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים.


בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא

בונז'ור ולתנור - מאפה תפוחים  לאפייה ביתית . צילום: יחצ

בונז'ור ולתנור - מאפה רוגלך קינמון  לאפייה ביתית . צילום: יחצ

בואו תראו כמה פשוט ומהיר להכנה, 4 שלבים וזה מוכן:

1. בתבנית האפייה מניחים נייר פרגמנט ועליו את המאפים יש מהשקית. אין צורך להפשיר. אני נוהגת להרטיב מעט עם מים את התבנית כדי שנייר האפייה ידבק.


בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא

2. מורחים ביצה על המאפים (הביצה משפרת את מראה המאפה ומרככת את השכבה החיצונית. מומלץ מרוח את הביצה, אך לא הכרחי)


בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא
3. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות בערך   עד להזהבה. תלוי בחום התנור.


בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא

בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא

4. בזמן שזה בתנור: מכינים סירופ ממי סוכר ומורחים מיד את המאפים כשעודם חמים (מי הסוכר מרככים, מעשירים ומוסיפים ברק למאפה. מומלץ למרוח במי סוכר לאחר האפייה, אך לא הכרחי).



בונז'ור ולתנור - מאפה בטעם נוגט לאפייה ביתית . צילום: נדיה היבא

על המדפים תוכלו למצוא מוצרים נוספים של הסדרה:

  • חלה מתוקה לאפייה ביתית - בצק שמרים לחלה מתוקה
  • עוגת קרנץ לאפייה ביתית - בצק שמרים לעוגה עם מלית שוקולד
  • פוקצ'ה דגנים לאפייה ביתית - בצק שמרים ללחם בסגנון איטלקי

אני מהאנשים שמסתדרת מצויין עם בצק שמרים, אני אוהבת לאפות, אבל לא תמיד מספיקה מה שאני רוצה. האמת היא שהידיעה שיש לי קבוע במקרר את המאפים של "בונג'ור ולתנור" די מרגיע אותי ומורידה ממני לחץ במיוחד בימי שישי ובערבי חג. המוצרים הפכו את חיי במטבח להרבה יותר קלים ונינוחים, והאורחים כבר לא יכולים "לתפוס" אותי לא מוכנה לאירוח.

כל מוצרי הסדרה בהשגחת הבד"צ העדה החרדית - כשר פרווה
על כל האריזות של המאפים יש הוראות הכנה מדוייקות עם כל השלבים
חשוב לשמור את המאפים בהקפאה עד השימוש

ניתן להשיג את מוצרי בונז'ור ולתנור ברשתות השיווק הגדולות
מחיר  מומלץ לצרכן: 19,90 ש"ח


"בונז'ור ולתנור"  סדרת מוצרי בצק שמרים קפואים לאפייה ביתית. צילום: נדיה היבא 
אודות בונז'ור
חברת בונז'ור הוקמה בשנת 1986. בשנת 2006 הקימה בונז'ור מפעל חדש בקרית גת המעסיק כיום למעלה מ 200 עובדים. ב-2007 נרכשה החברה על ידי קבוצת אסם-נסטלה, רכישה אשר העמידה את בונז'ור בחזית הידע והטכנולוגיה של חברת האם המובילה את תחום המזון בארץ ובעולם. בשנת 2016 פתחה בונז'ור רשת בתי מאפה "המאפיה בונז'ור", בשיתוף פעולה עם מאפיות "אגמי". בינואר 2018 השיקה בונז'ור את הסדרה "בונז'ור ולתנור", סדרת מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית.

במהלך השנים התרחב קו המוצרים של בונז'ור וכיום היא מייצרת מגוון עשיר של כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד. המוצרים נאפים ונמכרים טריים  באלפי נקודות ברחבי הארץ - במאפיות פרטיות, בפינות המאפה בשוק הקמעונאי וללקוחות בשוק המוסדי. מוצרי בונז'ור נבחנים ומנצחים במבחני טעימה מול המתחרים באופן תדיר. 

כתבה וצילמה: נדיה היבא

הצטרפו לאינסטגרם שלי
לדף הפייסבוק : נדיה היבא
לקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!
 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.