יום שבת, 4 בנובמבר 2017

לחם קסם -תערובת קסם ללחם מלא בפיתוחו של השף ארז קומורובסקי

סוגת משיקה את "תערובת קסם ללחם מלא" בפיתוחו של השף ארז קומרובסקי. רק להוסיף מים לתערובת ומתקבל בצק ללחם מלא ללא צורך בניפוי .

 סוגת ממשיכה להעמיק ולהרחיב את מגוון המוצרים בקטגוריית הקמחים.
לאחר שבתחילת השנה נכנסה לקטגוריית הקמחים המכילים שמרים עם המוצר קמח קסם, תערובת קמח המכילה שמרים, וחודש לאחר השקת תערובת קסם לחלה, כעת משיקה סוגת את המוצר השלישי בסדרת קסם-תערובת קסם ללחם מלא.


את המוצר החדש, כשאר הקמחים של החברה, פיתח עבור סוגת השף ארז קומרובסקי בייצור טחנות הקמח שטיבל. קומורובסקי עבד על פיתוח המוצר במשך תקופה ארוכה עד להגעה לנוסחה המדויקת אשר מבטיחה שימוש מוצלח.

סוגת -  תערובת קסם ללחם מלא  בפיתוחו של השף ארז קומורובסקי 


הקמח נארז בטכנולוגיה ייחודית, השומרת על פעילות השמרים לאורך כל חיי המדף של המוצר.
בנוסף,  שימוש בתערובת חוסך זמן רב, שכן התפיחה מהירה, הלישה קצרה ואין צורך בניפוי התערובת.

שוק קמח השמרים הוא אחד הצומחים והמתפתחים בישראל, כאשר המוצר נכנס לראשונה לשוק ב-2012 וכיום כבר מגלגל 11 מיליון ₪ בשנה.

המוצר אינו מכיל מרכיבים מן החי בכשרות הבד"ץ של ירושלים העדה חרדית
להשיג ברשתות השיווק

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היח"צ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.