יום שבת, 14 ביולי 2018

סדרת Travel 1st class של ורדינון עולה לטיסה בתוך הטרולי

בשורה משמחת לטסים לחו"ל!!!

חברות התעופה מנסות לגרום למושב הכיסא ולאווירה במטוס להיות נוחה ונינוחה, אך כיוון שזה עדיין רחוק מלהיות מושלם, רוב האנשים מעדיפים לנצל את זמן הטיסה לשינה – ככה היא תעבור מהר יותר ובכמה שפחות אי נוחות.


  ורדינון סדרת Travel   צילום שירה רז

כאן בדיוק נכנסת לפעולה ערכת הטיסה Travel 1st class שהכינה ורדינון ללקוחותיה לקראת עונת הנסיעות. 

הערכה המעוצבת והנוחה, מהווה גם מתנה מצוינת לטיולים וכוללת: 

  • מארז כיסוי עיניים וכרית לצוואר שמאפשרת להניח את הראש בנוחות ולהירדם  
  • תיק קטן ובו מארז של שלושה בקבוקונים (100מ"ל שמותר להעלות לטיסה) ובהם: קרם גוף, קרם ידיים וג'ל רחצה בניחוחות עדינים 
  • תיק לאריזה נוחה של גרביים והלבשה תחתונה (כדי שלא יתפזרו במזוודה) 
  • תגי מזוודות שיקלו על איתור המזוודות בצבעי שחור ולבן עם הכיתוב Hello Gorgeous


כל האביזרים קומפקטיים וקלי משקל לנשיאה בתיק האישי.


ורדינון  סט נסיעה כרית+כיסוי עניים צילום שירה רז


ורדינון הלו גורג'ס תיק קוסמטיקה עם קרם גוף קרם ידיים וגל רחצה צילום שירה רז


ורדינון תג שם למזוודות צילום שירה רז

וגם המחירים נוחים: 
מארז כרית צוואר וכיסוי עיניים - 39.90₪, 
תיק קוסמטיקה מאובזר –69.90 ₪ 
ויתר המוצרים הנלווים ב-29.90 ₪ בלבד.

ככה תוכלו להצטייד עם מה שאתם צריכים לנסיעה בתוך הטרולי הקטן שעולה אתכם למטוס.

שתהייה לכולנו חופשה מהנה ונעימה!!!
ותודה שטסתם ......ורדינון

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

רשת BBB משיקה קוקטייל ספיישל לרגל יום הטקילה הבינלאומי: בלאדי B – קוקטייל מקפיץ במיוחד

רשת BBB משיקה לרגל יום הטקילה הבינלאומי, שחל ב-24.7, קוקטייל חדש: בלאדי B - מקפיץ במיוחד, אשר יוגש בכל סניפי הרשת, עד סוף חודש יולי.

קוקטייל בלאדי B מורכב מאספולון רפסודו, אפרול, תות וקישוט עלי בזיליקום.
מחיר בלאדי B – 33 ₪.

טקילה הוא המשקה הלאומי של מקסיקו ואחד מענפי היצוא הגדולים והחשובים במדינה זו. מקור שמו של המשקה בראשית המאה ה-16 בעיירה טקילה, הנמצאת בפריפריה של העיר הגדולה גוודלחרה. ממשלת מקסיקו חוקקה חוקים נוקשים המגדירים איזה משקה רשאי לשאת שם זה, בדומה לשמפניה או לגבינת הקממבר.

בלאדי B - יום הטקילה העולמי ב-BBB צילום גליה אבירם. 

לפי תקנות ממשלתיות, כדי להיקרא טקילה, חייב המשקה להכיל לפחות 51 אחוז מיצים מותססים שמקורם מצמח האגבה הכחולה. 49 האחוזים הנותרים יתקבלו ממגוון סוכרים המתווספים בתהליך התסיסה, לרוב מקני סוכר או מולסה.

אפשר לייצר טקילה בחמישה אזורים בלבד במקסיקו. משקה שנוצר באזורים שאינם מורשים יקרא מסקל. כל בקבוק טקילה ממוספר ואפשר לדעת איזה מפעל ייצר את הטקילה שבאותו בקבוק. ריכוז האלכוהול במשקה צריך להיות 49-35 אחוז.

צמח האגבבה ממנו מיוצר משקה טקילה, נחשב לצמח המייצר אנרגיות מיוחדות.

בשנת 1758 נתן מלך ספרד אדמות לדון חוסה אנטוניו קווארבו באזור טקילה. קווארבו גידל את צמחי האגבבה ופתח במקום מזקקה שהפיקה אלכוהול מצמחים תרבותיים. מותג הטקילה קווארבו הינו אחד המותגים הנחשבים ביותר גם כיום של משקה הטקילה.

מכירות הטקילה בעולם גברו בשנות ה-50 כשקוקטייל המרגריטה, המבוסס על טקילה, החל להתפרסם. כך גם החלו לשתות טקילה עם לימון ומלח – המלח נועד להקטין את צריבתה של הטקילה על ידי הפרשת רוק והלימון משפר את הטעם.

כיום נחשב משקה הטקילה לאחד המשקאות האלכוהוליים הפופולריים בעולם.

טיפ לשתיית טקילה בבית: הדרך הטובה ביותר והפופולארית ביותר לשתיית הטקילה היא עם מלח ולימון. את המלח בוזקים על גב כף היד, מלקקים, שותים את שוט הטקילה בלגימה אחת ומוצצים או אוכלים את פלח הלימון – שילוב טעמים מנצח.

ערכה: נדיה היבא
צילום באישור שימוש היחצ

לקראת חג האהבה יקב הפרימיום ''1848'' משיק יין איכותי חדש: ''For Two – Special Occasion''

לקראת ט''ו באב – חג האהבה יקב הפרימיום ''1848'' משיק יין איכות חדש המתאים ליום הרומנטי המיוחד - ''For Two – Special Occasion'' - דור 6 פטיט סירה פטיט ורדו.

היין בגוון סגול עמוק מלא טעמים פרחוניים ועדינים , בעל גוף עגול ורך עם סיומת מלטפת.


יקב הפרימיום ''1848''- ''For Two – Special Occasion''. צילום: נדיה היבא


מקור ענבי הפטיט סירה מהגליל התחתון. פסיפס ייחודי של אדמת בזלת בה משולבים חלקי סלע גיר מפוררים.

ענבי הפטיט ורדו נבצרו ממורדות המזרחיים של הרי ירושלים בגובה של כ-600 מטר. 
אדמת הכרם מסוג ''טרה רוסה'' עם אבני בזלת.

מחיר מומלץ לצרכן – 99 ש''ח.


יקב הפרימיום ''1848''- ''For Two – Special Occasion''. צילום: יחצ



יקב 1848
בשנת 1848, עם חידוש היישוב היהודי בירושלים, יצחק גלינא-שור פתח את היקב הראשון בארץ ישראל, במרתף הצמוד לכותל המערבי בירושלים. יינות היקב האיכותיים זכו למוניטין בקרב הקהילה היהודית של אותה תקופה, ונמכרו מבית לבית. בעת מאורעות התורכים, נאלצה משפחת שור לנטוש את היקב אשר בעיר העתיקה ולהקימו מחדש מעל לבריכת אגירת מים בבית ישראל שבירושלים החדשה. במהלך שמונה דורות מאז מיסודו, יקב 1848 המשיך לצמוח ולזכות בהכרה באיכות יינותיו, עבר מספר משכנים, אך שמר על מסורת ייצור יין כדרך חיים. יקב 1848 הוא חלוץ תעשיית היין הישראלית בהבגרת יינות בחבית, הראשון להקמת קו מילוי בקבוקי יין והמוביל את הענף במיתוג יינות איכות כמוצר סופר פרימיום. כיום, היקב משלב את הידע והניסיון שצבר במשך השנים יחד עם טכנולוגיות ייצור מן המתקדמות בעולם. צוות מקצועי של ייננים בינלאומיים, אגרונומים וכורמים מובילים את יקב 1848 למצויינות תוך חזון להתפתח כאחד מיקבי העלית האיכותיים באזור.

לדף הבית של היקב
לערוץ היקב ביו-טיוב
לדף האינסטגרם

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילום באישור שימוש היחצ